Coaching & Teams

Individuele coaching

Ga je niet meer met plezier naar je werk? Wil je iets anders, maar weet je niet wat? Maak een afspraak voor coaching!

Ook als je worstelt met de werk-privé balans is coaching een goede optie. Ik gebruik verschillende coachingmethoden, waaronder gesprekstechnieken, creatieve vormen en Lego Serious Play, waarbij ik aansluit bij wat past bij jou.

Coaching is mogelijk op verschillende locaties. Met ongeveer 3-5 gesprekken ben je waarschijnlijk al weer aardig op weg, maar uiteraard is dit per persoon verschillend…

Ik vind aandacht voor jou als persoon heel erg belangrijk. Je kunt pas bijdragen aan de organisatie als je lekker in je vel zit en op de goede plek zit op je werk. Ik vind het fijn om daaraan bij te dragen als coach.

Coaching & Teams

Teams

Willen jullie als team jullie kwaliteiten in kaart brengen, effectiever samenwerken of gewoon werken aan teamvorming voor betere resultaten? Ga met je team aan de slag met Lego Serious Play!

Ik luister naar wat jullie willen bereiken met het team tijdens de workshop en ontwikkel een workshop op maat met Lego Serious Play. Een workshop waarbij iedere deelnemer betrokken zal zijn en inbreng heeft. Op deze manier creëer je draagvlak en is het mogelijk om gezamenlijk stappen te zetten.

Wil je weten of Lego Serious Play ook iets kan betekenen voor jullie team?

ContactContact